Ζώδια και Ερωτικό Άγχος!

Ξέρεις τι είναι το ερωτικό άγχος, ειδικά στον άντρα; Είναι μια κατάσταση που θέλει μεν να κάνει έρωτα, αλλά για διάφορους λόγους, δεν μπορεί! Μπορεί να είναι πολύ άντρας, μπορεί να σε αγαπάει τρελά, αλλά παρ’ όλα αυτά, κάποια στιγμή να μην μπορεί να ανταποκριθεί! Δεν εννοούμε από κούραση, που είναι πολύ λογικό, εννοούμε κάτι βαθύτερο, που όμως δεν είναι παθολογική κατάσταση, είναι κάτι που μπορείς ν τον βοηθήσεις να το ξεπεράσει! Το ζώδιό του, θα σου πει με ασφάλεια γιατί μπορεί να του συμβεί κάτι τέτοιο, και θα σου δώσει τη λύση που ταιριάζει αποκλειστικά και μόνον στον άντρα που αγαπάς!

Κριός

Ο Κριός μπορεί να πάθει μεγάλη ερωτική νίλα, αν νιώσει ότι θέλεις να τον δεσμεύσεις! Κάποια στιγμή δεσμεύονται και οι Κριοί, βέβαια, αλλιώς δεν θα είχαμε πατεράδες Κριούς! Αλλά θέλει τον χρόνο του. Αν σου πάθει κάτι τέτοιο – και τον Κριό έχει πολύ μεγάλη σημασία, μπορεί να τον πειράξει πολύ – δώσε του ανεξαρτησία, χώρο να αναπνεύσει και ησύχασέ τον ότι δεν τρελαίνεσαι να τον δέσεις!

Ταύρος

Ο ταύρος δεν μπορεί καθόλου μα καθόλου να λειτουργήσει, αν δεν νιώθει συναισθηματικά ασφαλής. Και δεν θέλει κιόλας. Δηλαδή, μπορεί να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα, αλλά να απέχει από τον έρωτα, να κάνει απεργία! Ο τρόπος να το διορθώσεις, είναι να τον πείσεις με όλο σου το φέρσιμο ότι του είσαι απόλυτα αφοσιωμένη, ότι δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται και ότι τον αγαπάς και θα τον αγαπάς για πάντα!

Δίδυμοι

Ο άντρας Δίδυμος, είναι στην ουσία πολύ νευρικός. Και πολύ εγωιστής. Αν τον έχεις θίξει στον εγωισμό του, θίγεται και ο αντρισμός του! Θα πρέπει να τον ρωτήσεις ευθέως τι του έκανες και να το συζητήσετε γλυκά. Δυσκολεύεται να πει ότι έχει θιχτεί, είναι πιο εγωιστής από όσο φαντάζεσαι! Αλλά, έχεις τον τρόπο να σου βγάλει το πρόβλημά του, και να πάρει και μπροστά ερωτικά!

stress hormones sex

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θίγεται εύκολα. Και παθαίνει πολλές φορές αναστολές, είτε από αυτές που έχουν και σωματικό αντίκτυπο, είτε απλά απέχει από τη διαδικασία! Επειδή λατρεύει τον έρωτα, είναι σίγουρο ότι κάτι έχει φοβηθεί, αλλιώς είναι τέλειος! Πρέπει αν του καλύψεις τις ανασφάλειές του, να τον κάνεις να καταλάβει ότι τον αγαπάς και ότι τον καταλαβαίνεις.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να βρεθεί δέσμιος του ερωτικού άγχους, αν θεωρήσει ότι τον έχεις απατήσει. Έτσι, με αμφιβολία για την πίστη σου, δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου και αυτό του φέρνει ακόμα μεγαλύτερο άγχος, γιατί ο έρωτας είναι για τον Λέοντα, εκτός των άλλων και θέμα τιμής! Πρέπει έμπρακτα να τον διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αν τον δεις να μην λειτουργεί ερωτικά, δεν υπάρχει άλλο θέμα, αυτό είναι!

sex stress couple

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει περίεργο ψυχισμό, αλλά ερωτικά λειτουργεί πάντα. Αν τον δεις και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί, υπάρχει οπωσδήποτε κάποια ταραχή ψυχική, πιθανόν να έχει κάποια στο μυαλό του γυναίκα! Νιώθει τύψεις προς εσένα, και δεν μπορεί να λειτουργήσει! Δεν σημαίνει ότι σε  απατάει, απλά και να του περάσει από το μυαλό μια άλλη γυναίκα, κάτι παθαίνει! Και δεν μπορείς και να τον αποπλανήσεις, όταν είναι έτσι! Πες του ευθέως, ότι σκέφτεται άλλη! Θα προλάβεις τα χειρότερα, και θα είναι και ερωτικά τέλειος μόλις το ξεκαθαρίσετε.

Ζυγός

Ο Ζυγός πολύ σπάνια δεν θα λειτουργήσει ερωτικά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, έχει κάποιο πολύ σοβαρό δικό του πρόβλημα, που δεν έχει πουθενά να κάνει μαζί σου. Και αυτό, γιατί δεν ζηλεύει, δεν θίγεται και δεν παίρνει και πολλά πράγματα στα σοβαρά! Οπότε, αν τον δεις να έχει θέμα ερωτικού άγχους, κάτι σοβαρό του συμβαίνει και ρώτα τον, μήπως μπορείς να τον βοηθήσεις γενικότερα. Την θέλει την στήριξή σου!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, που το σεξ είναι το πολύ δυνατό του σημείο, δύσκολα να πιαστεί στα δίχτυα του ερωτικού άγχους. Αν πιαστεί όμως, δύσκολα βγαίνει! Γιατί μπορεί να συμβεί αυτό; Είτε γιατί σε ζηλεύει πολύ, είτε γιατί έχει θιχτεί υπερβολικά από κάτι που εσύ ούτε καν το έχεις καταλάβει, είτε γιατί κάποιος άλλος άντρας, σε θέμα άσχετο, τον έχει προσβάλει! Η προσβολή μεταξύ αντρών, επηρεάζει όλη τη λειτουργία του Σκορπιού. Θέλει αγάπη, αλλά μπορεί να το ξεπεράσει και μόνος του. Περίμενέ τον, απλά.

Τοξότης

Ο Τοξότης και το ερωτικό άγχος, δεν γνωρίζονται! Αν είσαι με Τοξότη, το ξέρεις. Ο μοναδικός λόγος που μπορεί να νιώθει άβολα και φτάνει μέχρι και να αποφεύγει το σεξ εντελώς, είναι να έχει πάρει κιλά! Ο Δίας, του δίνει μια τάση να βάζει κιλά, αλλά γενικά τα πάει καλά με τον εαυτό του και με το σώμα του. Όμως, μπορεί να μην έχει για κάποια περίοδο υψηλή αυτοεκτίμηση, για άλλους λόγους, και τότε του φταίει το σώμα του! Ξεπερνιέται το πρόβλημα με γλυκιά και παρεϊστικη πλάκα, και με το να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς έτσι κι αλλιώς!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως γενικά, δεν παθαίνει τέτοιο πράγμα, όπως είναι το ερωτικό άγχος . Αν όμως είναι πολύ πιεσμένος στα πρακτικά ζητήματα, ενώ κανονικά ξεδίνει με το σεξ, μπορεί να δεθεί τελείως κόμπο και να μην μπορεί να λειτουργήσει καθόλου. Θέλει όχι ακριβώς την συμπαράσταση σου, γιατί θίγεται. Θέλει να του πες πολλές φορές και όχι την στιγμή που είσαστε σε ερωτική διάθεση, πόσο πολύ τον πιστεύεις, τον εκτιμάς, τον χρειάζεσαι και τον θαυμάζεις. Πολλές φορές όμως. Θα λυθεί εντελώς, και θα βρει τον τέλειο εαυτό του!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει τα φεγγάρια του, ή μάλλον τους Ουρανούς του, γιατί ο Ουρανός του χαρίζει ένα εντελώς ανεξάρτητο τρόπο σκέψης. Δεν παύει όμως να είναι και παιδί της Αφροδίτης, που την έχει συγκυβερνήτη. Όταν όμως είναι απασχολημένος με κάτι νέο, κάνει σαν τον τρελό επιστήμονα! Αφοσιώνεται μονομανιακά στα σχέδιά του, και δεν έχει καθόλου το μυαλό του στον έρωτα! Τι αν κάνεις; Να γίνεις πολύ θηλυκά προκλητική, που δεν μπορεί να αντισταθεί. Θα δεις για πότε θα τα ξεχάσει τα σχέδιά του!

Ιχθείς

Ο άντρας Ιχθύς, παθαίνει πολλές αναστολές, γιατί είναι λίγο με το ένα πόδι στο όνειρο, και δεν ξέρει ακριβώς ποια είναι η πραγματικότητα, και καμιά φορά δεν του αρέσει κιόλας αυτή η πραγματικότητα! Δεν εννοούμε στη σχέση σας, αλλά γενικότερα. Ο τρόπος για να αντιμετωπίσεις το ερωτικό άγχος του λατρεμένου σου Ιχθύ, είναι να τον χαλαρώσεις. Μασάζ, μπανάκι με όμορφα αρώματα, ωραία υφάσματα και σεντόνια στο κρεβάτι, τέλειωσε το θέμα!

Source: Oroscopos.tv

Leave a comment