Ωροσκόπος και ζώδια με το Κ. Νίκο Νικολάου για τις 2 Νοεμβρίου// Your horoscope with Astrologier Mr Nicos Nicolaou for the 2nd of November

Αναλυτικά οι δικές σας προβλέψεις στο 96 33 33 28!

ΚΡΙΟΣ:


aries sign κρυος

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ακόμα όμως και στις επαγγελματικές υποθέσεις σου οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή σε λεπτομέρειες που φαίνεται να έχουν την σημασία τους. Οργανώσου και «ξεκαθάρισε το τοπίο» χωρίς όμως να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό σήμερα.
Ερωτικά
Σήμερα θα σου είναι εύκολο να γοητεύσεις κάποιον\α με τις αρετές του μυαλού σου, πολύ περισσότερο αν χειριστείς τα πράγματα υπεύθυνα και σοβαρά. Αντίθετα αν κινηθείς με την συνήθη βιασύνη σου, θα ακυρώσεις το όποιο πλεονέκτημα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus sign ταυρος
Γενικά
Ίσως πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκεται ένα προσφιλές σου πρόσωπο αλλά αυτό μπορεί να είναι κι ένα πολύ καλό «μάθημα» για να μην «ανακατεύεις» τις προσωπικές με τις οικονομικές σου υποθέσεις.
Γενικότερα ο Κρόνος σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στην διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάτι έκτακτο θα σου… ξεφουρνίσει!
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «τελειώσεις» μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεις άμεσα… αντικαταστάτη ή αντικαταστάτρια! Εκτός βέβαια κι αν εν γνώσει σου πρόκειται για κάτι προσωρινό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini tattoo sign
Γενικά
Οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου, κινδυνεύεις να πάρεις επάνω σου όλες τις ευθύνες, χωρίς να ακούσεις ούτε ένα… ευχαριστώ! Δώσε λοιπόν την κατάλληλη «απάντηση» στις πιέσεις του Κρόνου, παίρνοντας μεν δύσκολες αποφάσεις αλλά και την διοίκηση των πραγμάτων στα χέρια σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που δεν είναι ευχάριστα αλλά οπωσδήποτε αναγκαία. Αν πάλι είσαι μόνος/η πρόσεξε μήπως μπλεχτείς με ένα πρόσωπο που έχει ήδη… ανειλημμένες υποχρεώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer-zodiac-sign tattoo
Γενικά
Η αντίθεση του Δία με τον Χείρωνα σε φέρνει μπροστά σε μια μεγάλη επιτυχία, καλό είναι όμως να αναβάλεις κάθε τι το «μεγαλεπήβολο» για τις επόμενες ημέρες, αφού σήμερα ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός και υπεύθυνος τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου. Επιπλέον, μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις..
Ερωτικά
Το κλίμα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να βρεις συμπαράσταση από τον άνθρωπο σου σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο μπορείτε να πάτε πολύ «μακριά»!

ΛΕΩΝ

medium_leon_vectorized
Γενικά
Για την ώρα προέχουν αυτά που πρέπει να γίνουν κι όχι εκείνα που θα ήθελες πραγματικά, ενώ μέσα σε όλα ίσως προκύψει και κάποια «εμπλοκή» με κάποιον φίλο ή φίλη σου. Πρωτίστως όμως, ο Κρόνος σου ζητά να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, όχι για να το ψέξεις αλλά για να το βοηθήσεις να σταθεί στα πόδια του.
Ερωτικά
Οι καταστάσεις σε πιέζουν να αποφασίσεις με… ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε αυτήν την φάση ένα νέο ξεκίνημα θα αποβεί προβληματικό στην εξέλιξη του. Κλείσε λοιπόν πρώτα τους «λογαριασμούς» σου κι ύστερα βλέπεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo sign παρθενος
Γενικά
Κάποια επιτακτική οικογενειακή ή επαγγελματική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει. Ακόμη, ίσως υπάρξει και μια «εμπλοκή» ενός συγγενικού σου προσώπου, που μάλλον θα σε απογοητεύσει. Παράλληλα προνόησε για μια ενδεχόμενη βλάβη ή ζημιά, που μπορεί να δυσκολέψει τις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου.
Ερωτικά
Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στο ποιος/α θα είναι ο/η προβληματικός/η και στο ποιος/α θα παίρνει τις αποφάσεις, σίγουρα σε συμφέρει το… δεύτερο! Σε κάθε περίπτωση πάντως η ισοτιμία στις σχέσεις σου δείχνει δύσκολη.

ΖΥΓΟΣ

tattoo libra
Γενικά
Ο Κρόνος μπορεί να σε κάνει πιο επιφυλακτικό/η αλλά… δικαίως! Με ότι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε έλλειμμα ή αδυναμία του. Καλύτερα λοιπόν να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά «να κλείσεις τα μάτια» κι ύστερα να προσπαθείς να συμμαζέψεις τα… ασυμμάζευτα!
Ερωτικά
Λίγο ο Ουρανός στον Κριό, λίγο η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, βρίσκεσαι σε μια φάση όπου αυτό που θέλεις σου «ξεγλιστράει», την ίδια στιγμή που σου προσφέρεται «στο πιάτο» κάτι… άλλο! Αντί όμως να δυσανασχετείς με τα όσα συμβαίνουν, απλά ζήσε το σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio tattoo
Γενικά
Με τον Κρόνο να δεσπόζει στους ουρανούς, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις επαγγελματικές ή οικονομικές υποχρεώσεις σου. Ίσως πάντως να ωφεληθείς από μια πώληση.
Ερωτικά
Φαίνεται πως πιέζεσαι και στενοχωριέσαι χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο. Πρόσεξε λοιπόν μήπως μεταφέρεις την πίεση στον άνθρωπο σου, δημιουργώντας τελικά τις συνθήκες μιας… ξεγυρισμένης κρίσης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

saggitarius vectorized
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κλείσεις ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις βλέψεις σου. Αυτό όμως είναι ότι το πιο… αντιπροσωπευτικό της επιρροής του Κρόνου και δεν πρέπει να βαρυγκωμάς ούτε να διαμαρτύρεσαι. Έτσι κι αλλιώς αν επιχειρήσεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό θα βρεις μπροστά σου ανυπέρβλητα εμπόδια.
Ερωτικά
Το τελευταίο διάστημα η προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι κάπως περιπετειώδης αλλά ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις τις αποφάσεις σου απορρίπτοντας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον, ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνεις μόνος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

signe-du-capricorne.jpg
Γενικά
Οι «σχέσεις» σου με τον Κρόνο ποτέ δεν ήταν κακές, ίσα-ίσα που κάτω από την επιρροή του μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ικανότητα σου να αναλύεις και να οργανώνεις τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτεις και το παραμικρό ενδεχόμενο μιας αστοχίας. Κινήσου λοιπόν με την… παραδοσιακή προνοητικότητα σου και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν!
Ερωτικά
Στον έρωτα δεν χωρούν εύκολα τα λογικά σχήματα κι όσο κι αν προσπαθείς να θέσεις τα πράγματα υπό τον έλεγχο σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι εσύ ο «κακός» της σχέσης. Αντίθετα όμως οι συμβουλές σου μπορεί να είναι πολύτιμες σε υποθέσεις άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius sign υδροοχοος
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος, σε καλεί να βάλεις τον… κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, εφαρμόζοντας τα δέοντα και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια». Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς, αφού αντί για ευχαριστίες θα εισπράξεις μόνον… κριτική!
Ερωτικά
Σκέφτεσαι και… ξανασκέφτεσαι αλλά στον έρωτα δεν βγαίνει έτσι ο λογαριασμός. Αντίθετα κινδυνεύεις να αποφασίσεις «σωστά» σύμφωνα με την λογική σου αλλά… τελείως λάθος για το συναίσθημα σου. Για την ώρα λοιπόν είναι καλύτερα να περιμένεις.

ΙΧΘYΕΣ

pisces vectorized
Γενικά
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά. Έτσι κι αλλιώς θα ήταν άτοπο να δώσεις προτεραιότητα στην διασκέδαση ή την καλοπέραση σου σε μια ημέρα όπου «κουμάντο» κάνει ο Κρόνος. Παράλληλα όμως φρόντισε να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων, την ώρα μάλιστα που εκείνοι θα… κάθονται!
Ερωτικά
Ο Άρης σε εξωθεί να αναλάβεις ένα… ρίσκο, που όμως μπορεί να «σου βγει». Ουσιαστικά ευνοείσαι περισσότερο σε μια νέα γνωριμία, αντίθετα αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως πιεστείς τόσο ώστε να… αποχωρήσεις

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s